domingo, 21 de julio de 2013

Un comensal de luxe (made in MasterChef)





Ja tenim la primera carmanyola amb un distintiu d'autor...
No vós penseu que vam córrer com a fans desesperats per aconseguir la seva firma... però gairebé!
La història és aquesta: fa gairebé dues setmanes que en Fabián va venir a la tele per una entrevista en directe. Minuts abans, com les mosques a la mel, tothom volia una fotografia amb en Fabián, i noltros, tampoc volguérem desaprofitar l'oportunitat...


  




La veritat és que tots els carmanyolístics hem seguit de ben a prop aquest concurs de televisió. Un programa que ha batut rècord d'audiència i que ha aplegat, a una mateixa cuina, professionals de renom com Ferran Adrià amb aficionats amb moltes ganes d'aprendre. Hem seguit receptes impossibles i grans moments... com la gran final entre n'Eva, en Juan Manuel, i en Fabián. (i la gran batalla amb les llagostes ;) )




Tal vegada perquè era mallorquí, tal vegada perquè era el més jovenet o perquè té tanta vitalitat... la cosa és que ens ha alegrat molt conèixer-lo i de ben segur que qualque dia posarem en pràctica alguna de les receptes seves que podem llegir a la seva web Foodtografia

(També podeu veure l'entrevista de Fabián a l'Informatiu Balear Minut 12.20)





No hay comentarios:

Publicar un comentario